"La cançó obre el cor a l'Esperit Sant" Sant Lluís Maria Grignon de Montfort
 
Contacte...
 

Des de la nostra fundació, els membres de la comunitat "Déu amb nosaltres" es troben regularment per pregar, lloar i celebrar el Senyor amb alegria i viure els carismes de la Comunitat -Adoració, Compassió, Evangelització i Lloança- de conformitat amb els ensenyaments de l'Església Catòlica.

Buscant cançons per expressar l'alegria de la fe, en un primer moment, la Comunitat es va basar en el repertori de música de la Renovació Carismàtica, d'altres que formen part del pare André Gouzes, i també en el repertori de la Comunitat de l'Emmanuel.

La comunitat viu i anima una gran varietat d'escenaris litúrgics i diversos moments de lloança, pregària i adoració. Aquestes ocasions es produeixen majoritàriament dintre de les activitats pròpies de la comunitat com són: compartirs fraterns, recessos, nits d'evangelització, animació litúrgica a parròquies...

A més a més, també des dels seus inicis la Comunitat ha gaudit d'una molt bona relació amb la Coordinadora de la Renovació Carismàtica de Catalunya, recolzant i animant un bon nombre de recessos des del ministeri de música.

Però una de les millors maneres de descobrir la lloança, la pregària o l'adoració que es viu dintre de la comunitat és "venir i veure!". Per obtenir més informació sobre les activitats que fem posa't en contacte amb nosaltres.

 

Envia'ns un e-mail! [email protected]
 
 
AVIAT podràs baixar-te la nostra NOVA App... AQUÍ!